כשלמדתי כיצד לבשל, אחד המתכונים הראשונים שאימצתי היה לביבות גזר. זה המתכון הראשון שרשמתי בספר הבישול האישי שלי.
אתמול נתקלתי במתכון מאד דומה בבלוג הנקרא Elana’s Pantry. התמונה שהיא פירסמה נראתה כל כך מאוררת תאבון שהחלטתי להכין את הלביבות.
המתכון שלה הוא פחות או יותר זהה לשלי, רק שאילנה משתמשת בבצל ירוק ואני משתמשת בשום. הפעם השתמשתי בשניהם. בזמן ההכנה, הבנתי כי כל מרכיב ומרכיב הוא קצת יותר איכותי מהמרכיבים שנהגתי בהם להשתמש.
גזר -> גזר אורגני
בצל ירוק -> בצל ירוק אורגני
ביצים -> ביצי חופש אמיתיים ( הפעם רק ביצים אורגניות מהסופר)
מלח רגיל -> מלח ים
קמח לבן -> קמח קוקוס
פלפל שחור -> פלפל שחור טחון טרי
פלפל שחור -> פלפל שחור טחון טרי
שום קפוא -> שום טרי
שמן סויה -> שמן קוקוס
לביבות גזר |
כל ההבדל לחוד נראה אולי חסר חשיבות. שום דבר לא יקרה אם הייתי משתמשת במלח רגיל במקום מלח ים בלביבות הגזר. אבל כל השינויים יחד, לאורך חודשים ושנים, מצטברים להבדל משמעותי באמת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה